Kinderen

Hartcoherentie is zeer geschikt voor kinderen.

Met behulp van de oefeningen leren de kinderen coherent te worden. Hierdoor kunnen zij zich beter concentreren, focussen op hun taak en kunnen ze de emoties ontladen. Dat laatste betekent niet dat de emotie wordt onderdrukt, maar wel dat de lading van de emotie af gaat, waardoor er ruimte ontstaat om adequaat te reageren.

In Heerhugowaard zijn we gestart met kleine groepjes kinderen. Het is mogelijk dat we op verzoek een training starten voor kleine groepjes van maximaal 6 leerlingen (minimaal 4 leerlingen). Een groepstraject is voornamelijk gericht op Hartcoherentie. Het tarief wordt in overleg bepaald en is afhankelijk van de locatie waar de training plaats kan vinden.

Naast een groepstraject is het ook mogelijk uw kind in een aantal individuele sessies te begeleiden. In individuele sessies zal de begeleiding specifiek gericht worden op de behoeften van uw kind. Hiervoor maken we gebruik van een combinatie van Hartcoherentie en MatriXcoaching. MatriXcoaching is een methodiek waarmee leerproblemen kunnen worden aangepakt en waarmee blokkerende emoties en angsten worden aangepakt. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze site van Heel Matrixcoaching Nederland. U treft daar tevens de tarieven aan voor een individuele begeleiding.

Comments are closed.