Wie zijn wij

Yvette Kwast (l) en Monique Spel-Sijbrands (r)


Wij, Yvette Kwast en Monique Spel-Sijbrands, hebben allebei ons eigen coachings- en adviesbureau. Onze aanpak kenmerkt zich door verbinding, diepgang, doorpakken en concreetheid. We werken altijd met veel passie, plezier en vooral vanuit het hart.

We begeleiden de cliënt vanuit een breed perspectief. We maken daarbij gebruik van de volgende technieken: Hartcoherentie, Matrixcoaching, NLP, Transactionele analyse, oplossingsgericht werken, geweldloze communicatie, systemisch werk (familieopstellingen) en lichaamsgericht traumawerk. Naast onze eigen werkzaamheden verzorgen wij als freelancers tevens trainingen en coaching in het onderwijs voor andere instellingen. Monique richt zich de laatste tijd veel op gezonde voeding. Op www.coaching4you.nl kunt u er meer over lezen.

Hartcoherentie vormt een belangrijk onderdeel van onze coaching. Het biedt de mogelijkheid om vanuit je hart meer balans in je leven te krijgen. Naast coaching zetten wij Hartcoherentie in voor o.a. stressreductie, concentratieproblemen, faalangstreductie, ADHD en het programma ‘Slanker met je hartritme’. Wij zijn als hartcoherentiecoaches geregistreerd bij Hartfocus (hartcoherentiecoaches)

Meer informatie over ons kunt u verkrijgen via http://www.heelcoaching.nl/ en www.coaching4you.nl. Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen middels het formulier op de pagina ‘contact’.

 

Comments are closed.